Søk
Close this search box.

Sandblåsing

Sand- og medieblåsing er en svært effektiv måte for å fjerne rust, lakk og maling på overflater som stål/metall eller aluminium.

Sandblåsing kan benyttes til mye, men hovedsakelig handler det om å fjerne det ytterste laget på overflaten.

Derksen Trading har lang erfaring innen sandblåsing og vi er trygge på at du vil få et perfekt resultat. Enten du trenger komplett overflatebehandling av større stålkonstruksjoner, infrastruktur mm. Eller få fjernet kull, sot og lukt etter brannskade, fasaderengjøring eller fjerning av tagging.

For å opprettholde stål og metall må dette beskyttes. Ubehandlet stål eller metall vil korrodere over tid uansett, hvor fort dette skjer bestemmes av klimaet og miljøet det er i. For å sikre maksimal vedheft for maling og belegg må stålet forbehandles i form av sandblåsing. Dette vil gi en ren og ru overflate, og man oppnår da kravet malingsprodusenten stiller for garantitid.

Sandblåsing er for mange uaktuelt ettersom oppfatningen til mange er at dette vil skape varme og endre metallet sin struktur. Men denne oppfatningen er gammeldags og helt feil når det kommer til sandblåsing med IBIX.

Disse sandblåserne kan blåse ulike medier under et trykk mellom 0,1 til 8,5 bar. Dette i kombinasjon med vann gjør at overflaten ikke varmes opp slik at metallet beholder samme struktur og form, den eneste forskjellen er at laget med maling eller lakk har blitt fjernet.

Bunnstoff fjerning

Enten du har en liten båt eller et skip har du mest sannsynlig bunnstoff på skroget for å unngå at det gror seg til med ulike organismer på skroget. Bunnstoff er et meget effektiv tiltak å påføre for å unngå at det blir et mangfold av arter på skroget. Når det skal påføres nytt bunnstoff kan det være utfordrende å få fjernet det eksisterende laget med bunnstoff.

IBIX sandblåsere løser disse oppdragene enkelt. Ta kontakt med oss i dag og få båten rensket for bunnstoff uten at gelcoaten blir ødelagt.

Brannskader

Når et bygg brenner, spres det sot og røyk i hele bygget. Sot spres ikke bare gjennom flammer og røyk, men også gjennom vannet som benyttes til å slukke flammene. Dette fører til at sot setter seg på alle overflater, til og med på overflater i etasjen over og under den som har brent. Om dette sotlaget ikke fjernes før bygget blir restaurert vil sotlukten bli sittende i bygget og bli forsterket når det blir varme i bygget.

Fasaderengjøring

Rengjøring av bygg og fasader er viktig for å vedlikeholde et visuelt pent resultat, samt begrense skader og forurensninger. Gjennom å benytte sandblåsing med ulike medium tilpasset overflaten kan vi rengjøre alt fra små til større fasader.

Fjerning av graffiti

Graffiti kan oppstå hvor som helst. Dette gjør at ressurser som vann og strøm ikke alltid er tilgjengelig der graffitien oppstår. Dette gjør at tradisjonelle metoder innen graffitifjerning må ty til frakt av vann og større ressursbruk enn hva som må til for å benytte en IBIX sandblåser for fjerning av graffiti.

Med en enkel konstruksjon og lavt vannforbruk gjør vår jobb enklere, raskere og vi kan garantere at graffitien forsvinner.

Agentur på IBIX sandblåsere

Vi er Norges importør av IBIX Sandblåsere. IBIX sandblåsere er blant de beste på markedet innen skånsom fjerning nesten hva som helst, enten det er korrosjon eller maling. Designet for å være enkel i bruk, samtidig som de gir optimal ytelse og nøyaktighet. IBIX kan bruke mange ulike medier som for eksempel vanlig sand, garnet mineral, knust glass, blåsesoda, nøtteskall osv. Alt etter hvilken oppgave som skal gjøres for å få ønsket resultat.

IBIX Special Cleaning system benytter en banebrytende teknologi innen sand og medieblåsing. 

IBIX sandblåsere reduserer arbeidstiden og arbeidskostnader betydelig sammenlignet med tradisjonelle rengjøringsmetoder. IBIX-maskinene er økologiske og trygge. Forurenser ikke og slipper heller ikke ut noen giftige stoffer. Dette øker produktiviteten, sikkerheten og det endelige resultatet.

Vi er skodd til å ta på oss alle typer oppdrag innen sandblåsing.