Søk
Close this search box.

IBIX® PROBLASTER 9 H2o

IBIX Problaster 9 H2o er en kombinert tørr/våtblåser. Sandblåseren er laget av aluminium, er håndterbar og lett å transportere med kun 12kg vekt. Denne er ekstremt allsidig og kan enkelt brukes av bare én person. IBIX Problaster 9 H2o tilbyr to forskjellige driftsformer: tørr eller med våtblåsing. Blandingen av vann skjer i dysen, slik at den lille mengden vann som brukes blir forstøvet, og arbeidet med å beskytte nærliggende områder begrenses. Bruk av vann hindrer støv i å spre seg i omgivelsene og er perfekt i urbane sammenhenger eller lignende, men mest av alt brukes vannet til å kjøle ned tynne stålplater slik at de ikke slår seg som med vanlig tørrsandblåsing dette brukes mest i forbindelse med restaurering/lakkering av bil. Vannet vasker også vekk salt, fett og olje. Denne modellen kan også brukes med mykt blåsemiddel som f.eks Soda takket være ekstra rørgate internt i maskinen. Sandblåseren er i sin helhet bygget i aluminium og leveres med 5 års standard fabrikkgaranti.

H2o-metoden er allsidig og kan brukes til forskjellige formål som restaurering av bil, rengjøring av fasader, graffitifjerning, industriell rengjøring og vedlikehold. IBIX Problaster 9 H2o er designet for intensiv profesjonell bruk og kan brukes til følgende:

  • Maling, lakk og rustfjerning.
  • Mobil støvfri sandblåsing.
  • Fjerning av lakk og rust på bil og maskiner.
  • Mobil graffiti fjerning.
  • Fjerning av rust og maling om bord på båt. 

Spesifikasjoner

Vekt kg:

12

Dimensjoner h x b mm:

850×430

Standard dyse mm:

3

Tilgjengelige dyser sylindriske:

1,5 til 4,5 mm.

Tilgjengelige dyser koniske:

2,5 og 4 mm.

Tilgjengelige dyser i lang Venturi (25-40% økt effekt)

2,5 og 4mm

Minimum anbefalt luftforbruk:

500 l/min

Lengde på slange:

6 (lengre lengder tilgjengelig)

Trykk justerbart fra:

0,1 – 8,5 bar

Alle våre produkter kan sendes og fraktes. Ta gjerne kontakt gjennom skjemaet for mer info og pris.​

Kontakt oss

Vi setter pris på din interesse og ser frem til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller henvendelser du måtte ha. Vennligst fyll ut skjemaet, og vi vil svare deg så snart som mulig.

Send en hendvendelse